top of page

Sat, May 25

|

Hemjorden

Vinyasayoga och energiflöden | Halvdagsretreat på Hemjorden, Orust med Cecilia Leijon och Anna Bjärkvik

Välkommen att landa in tillsammans med oss på natursköna Hemjorden på Orust. Under denna dag kommer vi väcka kropparna med traditionell Vinyasayoga, utforska kroppen som bioenergetisk och uppleva hur naturen är en källa till läkning.

Registration is closed
See other events
Vinyasayoga och energiflöden | Halvdagsretreat på Hemjorden, Orust med Cecilia Leijon och Anna Bjärkvik
Vinyasayoga och energiflöden | Halvdagsretreat på Hemjorden, Orust med Cecilia Leijon och Anna Bjärkvik

Time & Location

May 25, 2024, 12:00 AM – 5:00 PM

Hemjorden, TEGNEBY-STALA 537, 474 96 Nösund, Sweden

About the event

Välkommen att fördjupa din kontakt med kropp och själ i det vackra landskapet på Hemjorden, Orust. Under denna unika dag tar vi oss an traditionell Vinyasa Yoga för att väcka kroppen till liv, utforska dess bioenergetiska potential och låta naturen inspirera till läkning.

Cecilia och Anna, med sina sammanlagda 40 års erfarenhet av att undervisa traditionell yoga och vägleda människor mot holistisk hälsa, kommer att leda dig på en resa från insidan och ut.

Om Cecilia: 

Cecilia är friskvårdsexpert med en passion för att främja hälsa och välbefinnande. Med en bakgrund som arbetsterapeut har hon arbetat med olika klienter och behandlat ur ett holistiskt perspektiv, vilket har präglat hennes synsätt även inom friskvårdsbranschen. Hon tror på att alla reagerar olika och att olika känslor påverkar oss fysiskt och mentalt beroende på vår unika personlighet och livserfarenheter.

Med över 25 års erfarenhet inom träning, hälsa och olika behandlingsformer, inklusive arbete på gym, dans, yoga och gruppsporter, har Cecilia en bred kunskapsbas att dra ifrån.  Med certifieringar som personlig tränare, yoga instruktör med fokus på Power och Ashtanga Vinyasa Yoga, samt fördjupningar inom Yin Yoga och Restorativ Yoga, strävar hon efter att integrera sina kunskaper och erfarenheter för att skapa en helande och balanserad praxis för sig själv och sina elever. Utöver sina yogautbildningar är Cecilia även en legitimerad arbetsterapeut, diplomerad massör och yogamassör med flera andra utbildningar inom friskvård, träning och behandling. 

Hon har också skapat en fristad för kreativitet och helande i form av en ateljé hemma, där hon använder lera och färg för att främja läkande arbete genom manuellt skapande.

Om Anna: 

Anna har ägnat sitt vuxna liv åt att studera och undervisa traditionell yoga och inre arbete. Som lärling hos Manju Pattabhi Jois under över ett decennium har hon fördjupat sig i yogans väsen.

Hennes undervisning är präglad av intuition och omfattar en mångfald av tekniker såsom yoga asana, energiarbete, intuitiv rörelse, meditation, pranayama och självreflektion. Genom allt detta strävar hon efter att återknyta människor till deras naturliga livskraft och öppna vägen för det universum vill uttrycka genom varje individ.

Anna är också författare till flera välrenommerade böcker, inklusive "En känsla av mig", "En del av allt", "Det som känns", och "Yoga Chikitsa - Läkande tekniker och assistans".

Datum: 25 maj 

Tid: 12:00 - 17:00 

Plats: Hemjorden, Orust

Preliminärt program för dagen: 

12:00 - 13:00 Öppning - Utforskande av Energiflöden 

13:00 - 14:00 Lunch 

14:00 - 15:00 Medveten Närvaro i Naturen 

15:00 - 16:30 Vinyasa Yoga + Djup Avslappning 

16:30 - 17:00 Fika 17:00 - 18:00 

Meditation och Avslutande Samtal

Pris: 888 kr (inklusive fyra workshops, lunch och fika)

Ta med dig din yoga matta, bekväma kläder och öppet sinne för denna berikande resa in i dig själv och naturen omkring dig. (Vill du hellre låna matta, hör av dig.)

Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Begränsat antal platser.

Bindande anmälan, men du kan överlåta din plats till någon annan. 

Vi ser fram emot att hålla space för dig!

Anna & Cecilia

Tickets

  • Yogaretreat 25/5

    SEK 888.00
    Sale ended

Total

SEK 0.00

Share this event

bottom of page