top of page

Fri, Sep 20

|

Hällesdalens gård, Svenshögen

PRANA - En helgretreat med traditionell Vinyasayoga och energiarbete, med Anna Bjärkvik & Cecilia Leijon

När löven börjar skifta färg checkar vi in tillsammans på Hällesdalens gård för att landa djupt in i våra fantastiska kroppar och fylla på energidepåerna inför hösten. Helgen kommer bestå av flödande yogaklasser, workshops, stillhet i den magiska naturen, närande måltider, havsbad och livs-njut.

PRANA - En helgretreat med traditionell Vinyasayoga och energiarbete, med Anna Bjärkvik & Cecilia Leijon
PRANA - En helgretreat med traditionell Vinyasayoga och energiarbete, med Anna Bjärkvik & Cecilia Leijon

Time & Location

Sep 20, 2024, 10:00 AM – Sep 22, 2024, 1:00 PM

Hällesdalens gård, Svenshögen, Hällesdalen 331, 444 97 Svenshögen, Sweden

About the event

Detta kommer du få ut av retreaten 

Vår helgretreat på Hällesdalens gård med fokus på traditionell Vinyasayoga och energiarbete erbjuder en djupdykning in i din fantastiska kropp och en möjlighet att fylla på energidepåerna inför höstens ankomst. Här är några av de fördelar och upplevelser du kan förvänta dig att ta med dig hem:

 Förnyad Energi och Livskraft 

Genom flödande ledda yogaklasser och workshops kommer du att få möjlighet att utforska och aktivera din inre livskraft. Genom andningsarbete och energiövningar kommer du att fyllas med ny energi och vitalitet som kommer att fortsätta vibrera i din kropp långt efter helgen är över.

 Djup Förbindelse med Naturen 

På Hällesdalens gård, intill havet på Västkusten, omges vi av den magiska naturen. Genom stunder av stillhet och närvaro kommer du att kunna återansluta till naturen och låta dess lugnande och helande kraft stärka din inre balans och harmoni.

Helande Genom Yoga och Meditation 

Med Anna och Cecilias sammanlagda 40 års erfarenhet av traditionell Vinyasayoga och holistisk läkning kommer du att guidas genom en helande resa inifrån och ut. Genom en mångfald av tekniker inklusive yoga asana, meditation och pranayama kommer du att få verktyg för att främja fysisk, mental och emotionell välbefinnande.

 Självutforskning och Självreflektion 

Genom Anna och Cecilias intuitiva och omfattande undervisning kommer du att uppmuntras att utforska dig själv på djupet. Genom självreflektion och medveten närvaro kommer du att få insikter och upptäckter om dig själv och din inre värld som kan leda till ökad självinsikt och personlig tillväxt.

 Gemenskap och Närhet 

I en atmosfär av gemenskap och öppenhet kommer du att få möjlighet att dela din retreatupplevelse med likasinnade individer. Genom gemensamma måltider, samtal och delade upplevelser kommer du att känna dig omfamnad av en känsla av gemenskap och närhet som kan vara helande och stärkande.

Denna helg är inte bara en paus från vardagens stress och krav, utan en möjlighet till djupgående förändring och transformation. Vi ser fram emot att välkomna dig till en helg av förnyelse, läkning och självutforskning på vår retreat PRANA.

--------------------------------------------

Om oss:

Om Cecilia Leijon:

Cecilia är friskvårdsexpert med en passion för att främja hälsa och välbefinnande. Med en bakgrund som arbetsterapeut har hon arbetat med olika klienter och behandlat ur ett holistiskt perspektiv, vilket har präglat hennes synsätt även inom friskvårdsbranschen. Hon tror på att alla reagerar olika och att olika känslor påverkar oss fysiskt och mentalt beroende på vår unika personlighet och livserfarenheter.

Med över 25 års erfarenhet inom träning, hälsa och olika behandlingsformer, inklusive arbete på gym, dans, yoga och gruppsporter, har Cecilia en bred kunskapsbas att dra ifrån.  Med certifieringar som personlig tränare, yoga instruktör med fokus på Power och Ashtanga Vinyasa Yoga, samt fördjupningar inom Yin Yoga och Restorativ Yoga, strävar hon efter att integrera sina kunskaper och erfarenheter för att skapa en helande och balanserad praxis för sig själv och sina elever. Utöver sina yogautbildningar är Cecilia även en legitimerad arbetsterapeut, diplomerad massör och yogamassör med flera andra utbildningar inom friskvård, träning och behandling.

Hon har också skapat en fristad för kreativitet och helande i form av en ateljé hemma, där hon använder lera och färg för att främja läkande arbete genom manuellt skapande.

Om Anna Bjärkvik: 

Anna har ägnat sitt vuxna liv åt att studera och undervisa traditionell yoga och inre arbete. Som lärling hos Manju Pattabhi Jois under över ett decennium har hon fördjupat sig i yogans väsen.

Hennes undervisning är präglad av intuition och omfattar en mångfald av tekniker såsom yoga asana, energiarbete, intuitiv rörelse, meditation, pranayama och självreflektion. Genom allt detta strävar hon efter att återknyta människor till deras naturliga livskraft och öppna vägen för det universum vill uttrycka genom varje individ.

Anna är också författare till flera välrenommerade böcker, inklusive "En känsla av mig", "En del av allt", "Det som känns", och "Yoga Chikitsa - Läkande tekniker och assistans".

Se alla detaljer och boka direkt här på Hällesdalens sida:

https://hallesdalen.com/yoga-helg/

Vi ser så mycket fram emot att få hålla space för dig denna helg!

Anna, Cecilia & Hällesdalens gård

Tickets

  • Reservera min plats!

    Vi återkommer till dig med lediga rumstyper, och definitiv bokning + betalning sker därefter direkt till Hällesdalens gård.

    SEK 0.00

Total

SEK 0.00

Share this event

bottom of page