top of page

Sat, Jan 27

|

Hela Hälsan

Workshop Yoga & Frekvensterapi 27/1 - Göteborg

Vår kropp är bioenergitisk i sin natur. De visste de gamla yogisarna, och det vet även vår moderna vetenskap. Under denna workshop kommer du först ladda och balansera din kropp genom ett härligt flödande yogapass, för att sedan få möjlighet att utforska det senaste inom frekvensterapi.

Registration is closed
See other events
Workshop Yoga & Frekvensterapi 27/1 - Göteborg
Workshop Yoga & Frekvensterapi 27/1 - Göteborg

Time & Location

Jan 27, 2024, 2:00 PM

Hela Hälsan, Torpagatan 8, 416 74 Göteborg, Sweden

About the event

Liv är rörelse, och din kropp består av en oändlig antal rörelser ända ner till kvant-nivå. Alla delar och processer i kroppen har ett optimalt spann av frekvenser där du fungerar optimal. Samtidigt påverkas våra kroppar av inre och yttre faktorer som begränsar fritt flöde och med det vår optimala hälsa.

Detta är något vi människor har vetat i alla tider, och bland annat Yoga och Chi-gong bygger på denna vetskap. Numera är även modern vetenskap väl medveten om detta, och det finns många spännande produkter på marknaden för att stötta kroppen via mikroström med specifika frekvenser. FSM (Frequency Specific Microcurrent) har används med stor framgång i minst 100 år.

Under denna 2 timmars workshop vill vi ge dig en möjlighet att uppleva båda dessa sätt att ladda dina celler och balansera energiflödet i kropp och sinne. 

Vi börjar med ett flödande yogapass, med fokus på att sätta igång och uppleva energiflödet i kroppen. Därefter bjuder vi på lättare fika, och nördar in oss på frekvensterapi, vad det är och hur det kan stötta och optimera din hälsa. Du kommer också få möjlighet att testa en kortare behandling i mån av tid med den första portala frekvensterapi-apparaten på marknaden, Healy.

Kom i kläder du kan röra dig obehindrat i, och ta gärna med en egen yogamatta om du har. 

Vi som bjuder in till denna dag är:

Cecilia Leijon - Massör, Yogalärare och keramiker som driver Shanti Desa

Anna Bjärkvik - Yogalärare, somatisk coach, författare och entreprenör

Vi jobbar båda med Healy som ett komplement till våra huvudsakliga kompetenser. Healy är ett frekvensterapi-instrument avsedd att skanna av och harmonisera din kropps bioenergetiska fält. Den är medicinsk certifierad för att behandla smärta, oro, ångest, fibromyalgi mm genom mikroström. Healyn har också funktioner som jobbar på ett mer subtilt energimässigt plan med syftet att hjälpa kroppen hitta tillbaka till sin inneboende balans och hälsa.

När: 27/1 Kl 14.00-16.00ca

Var: Hela Hälsan, Torpagatan 8 Göteborg

Kostnad: 0:-

Du måste dock anmäla dig här. (Begränsat antal platser) 

Varmt varmt välkomna!

Anna, Cecilia & Maria på Hela Hälsan 

Share this event

bottom of page